O NAMA

FOOTCENTER Dr MILOŠ STANOJEVIĆ

Podološki centar za tretmane oboljenja noktiju i stopala!

Nalazimo se u Beogradu. Najkvalitetnija nega vaših stopala, naš je primarni interes.

Vrhunski podolozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.

Neprestano širimo svoje usluge, koristeći najsavremeniju opremu i dokazano efikasne tretmane, kako bi Vam pružili optimalnu negu. Možete biti sigurni da će Vam naše stručno osoblje ukazati dobrodošlicu i obezbediti najviši kvalitet nege i tretmana.

NAJVIŠI KVALITET NEGE I TRETMANA

Onihoskopija (digitalna dermatoskopija) savremenim podološkim softverom omogućava detektovanje svih promena nokatne ploče, postavljanje tačne i brze dijagnoze, što je ključno za otklanjanje oboljenja noktiju i stopala.

Naši individualni podološki tretmani imaju za cilj dijagnostikovanje i otklanjanje manjih oboljenja stopala, uključujući bol, izrasline i infekcije. Mi brinemo o Vašim stopalima kako bismo poboljšali Vaše zdravlje, mobilnost i dobrobit.

Različiti metodi tretmana koje primenjujemo kod naših pacijenata deluju na ćelije matriksa nokta, direktno stimulišući funkciju matriksa i rast nove nokatne ploče.

Sve proizvode koje Vam naš tim podologa preporučuje u terapiji su, naučno dokazano, delotvorni, prirodni, bez ikakvih nuspojava i kontraindikacija, a mogu ih koristiti deca i trudnice.

Preduslov za pružanje adekvatne nege pacijenta je razumevanje patološke dinamike svih oboljenja noktiju i stopala, kao i njihovih potencijalnih uzroka. Jednom kad je dijagnoza sigurna, tretman u skladu sa dijagnozom staviće problem u kontrolisano stanje i dovesti do definitivnog izlečenja.

Call Now Button