PODOLOG MILOŠ STANOJEVIĆ

Dr Miloš Stanojević je  podolog, koji kontinuirano uvodi nove metode tretmana da bi svojim pacijentima omogućio rešenje svih problema noktiju i stopala.

Patologija stopala je dosta široka i obuhvata promene na koži, na noktima, mekom tkivu i kostima stopala.

Zato je pristup doktora-podologa u tretmanu problema stopala sveobuhvatan, sa ciljem ne samo da reši trenutni problem, već i da vrati celokupno zdravlje i harmoniju stopala

TRENINZI I EDUKACIJE

Treninzi i edukacije sa Adrian Arkada i Daniel Abratkiewicz, koji su inovatori Arkada metoda, omogućili su znanje praktične osnove za tretmane različitih vrsta uraslih noktiju.

Osim Arkada tretmana uraslih noktiju, koji sprovodimo sa velikim uspehom, Miloš trenutno radi i na edukaciji za UniBrace sistem koji pomaže da se održi pravilna forma noktiju, a da se problem ne ponavlja.

Bazirano na svom znanju i iskustvu, Miloš je standardni medicinski pedikir dopunio i usavršio novim protokolom rada i novim specijalnim instrumentima. Na taj način je pacijentima obezbedio bezbolan i udoban tretman za svaki tip promene na koži – od žuljeva, preko kurjeg oka, pa do bradavica i omogućio kompletno sterilne uslove i instrumente. Osim toga je posvetio puno vremena u edukaciji pacijenata, ne samo za značaj redovnih podoloških tretmana, već i za redovnu i pravilnu negu stopala u kućnim uslovima.

Naročito se ističe njegov rad sa dijabetičnim stopalima, jer ti tretmani zahtevaju najveću stručnost i profesionalnost.

Njegov fokus trenutno je na proučavanju biomehanike stopala, sa poznatom specijalistkinjom Aleksandrom Bitenc, kao i uvodjenje metoda koji rešavaju različite vrste problema vezanih za koštane strukture stopala. Problemi biomehanike stopala rezultat su brojnih razloga, od nepravilnog držanja tela i nepravilnog hoda, pa do deformiteta stopala. Hod svakog pacijenta je unikatan. Zato je Miloš odlučio da je najbolji individualni pristup za svakog pacijenta i izrada individualnih podoloških elemenata koji rešavaju problem.

Pacijenti prepoznaju njegov unikatni pristup u radu, pa stvaraju posebnu konekciju i poverenje u Miloša. Svojim radom u oblasti podologije, on je doprineo da se ova oblast popularizuje i da ljudi konačno nađu rešenje za svoje probleme sa stopalima.

Call Now Button