Suvi medicinski pedikir

Suvi medicinski pedikir predstavlja luksuzni tretman Vaših stopala. Uključuje uklanjanje kurijih očiju, žuljeva i tvrde, suve kože,  duboki piling kao i opuštajuću masažu stopala – vrhunski tretman za predivna, zdrava stopala.

To je intenzivan, neinvazivni tretman koji rade naši podolozi i koji osigurava zdravlje i lepotu Vaših stopala, kombinujući sve elemente naših specijalnih podoloških usluga sa sigurnim uklanjanjem kurijih očiju, žuljeva i tvrde, suve kože.

Medicinski pedikir se izvodi na suvom stopalu kako bi se osigurali dugotrajni rezultati i sprečava nastanak bilo kakve infekcije koja se javlja nakon potapanja stopala u pedikirske kadice. Nanosi se specijalno keratolitičko sredstvo koje razmekšava površinske slojeve kože i omogućava lakše skidanje zadebljanja a koristi se i niz profesionalnih proizvoda za stopala i ispucale pete koji odgovaraju tipu kože pacijenta i stepenu oštećenja. 

Sama procedura ne izvodi se korišćenjem skalpela, turpija za pete i instrumenata za guranje zanoktica već se koristi mašina sa specijalnim nastavcima koji se menjaju u zavisnosti od problema.

Preporučujemo medicinski pedikir svakih 8-10 nedelja za zdrava i negovana stopala.

Posle bezbednog uklanjanja kurijih očiju, žuljeva i tvrde, suve kože na petama, sledi rutinski pedikir – oblikovanje, sečenje i poliranje noktiju na nogama, zajedno sa tretmanom zanoktica.

Tretman će revitalizovati Vaša stopala i učiniti ih lepim,kao i pomoći njihovom zdravlju.

Vrhunski podolozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.
011 2430 754
+381 64 82 93 694
Коče Kapetana 35 BEOGRAD
Ponedeljak – Petak 10:00 – 18:00
Subota 10:00 – 15:00

Call Now Button