ISPUCALE PETE

Ispucale pete su znak nedostatka nege stopala, a ne samo preterano izlaganje ili nedostatak vlage.

Medicinski, ispucale pete se opisuju kao ragade (pukotine na petama). Pukotine peta su uvek linearno napukle rane i obično utiču na stepen zahvaćenosti površnog sloja kože (epidermisa). Ponekad to može ići duboko u dermis i postati bolno. Suva koža koja okružuje pete, uzrokuje pucanje i pukotine na petama. Ispucale pete javljaju se i zbog nedostatka cinka i omega-3 masnih kiselina.

 

Pukotine u koži se mogu pojaviti bilo gde na telu, a najčešće područje u kojem se pojavljuju je u predelu peta i prstiju na nogama.

Suva koža na petama je čest problem i može se manifestovati na obe pete ili samo na jednoj. No, uglavnom, ispucale pete se javljalu na oba stopala.

 

Medicinski pedikir uključuje uklanjanje kurijih očiju, žuljeva i tvrde, suve kože, specijalistički pedikir, duboki piling kao i opuštajuću masažu stopala – vrhunski tretman za predivna, zdrava stopala. Vaša stopala će Vam biti zahvalna!

To je intenzivan, neinvazivni tretman koji rade naši podijatri i koji osigurava zdravlje i lepotu Vaših stopala, kombinujući sve elemente naših specijalnih podijatrijskih usluga sa sigurnim uklanjanjem kurjih očiju, žuljeva i tvrde, suve kože.

Preporučujemo medicinski pedikir svakih 8-10 nedelja za zahvalna i zdrava stopala.

Tretman

Posle bezbednog uklanjanja kurijih očiju, žuljeva i tvrde, suve kože na petama, sledi rutinski pedikir – oblikovanje, sečenje i poliranje noktiju na nogama, zajedno sa tretmanom zanoktica. Tretman će revitalizovati Vaša stopala i učiniti ih lepim,kao i pomoći njihovom zdravlju. Medicinski pedikir se izvodi na suvom stopalu kako bi se osigurali dugotrajni rezultati, a koristi se i niz profesionalnih proizvoda za stopala i ispucale pete koji odgovaraju tipu kože pacijenta i stepenu oštećenja.

Vrhunski podolozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju
011 2430 754

+381 64 82 93 694
 Коče Kapetana 35 BEOGRAD
Ponedeljak – Petak 10:00 – 18:00
Subota 10:00 – 15:00

Call Now Button